Profox Protection for Food Quality and Safety
Om företaget
Profox är ett konsultföretag som jobbar med många olika livsmedelsföretag. Det gäller slakterier, styckning, chark, mejerier, fisk, ägg, grönsaker, frukt och bär, bagerier. Men även restauranger, kaféer och andra matställen. Profox jobbar också med offentliga sektorn.
Profox håller utbildningar runt om i landet. Hur man startar, vad som går att göra, hur lokaler kan se ut, hygien, egenkontroll, HACCP, märkning och mycket annat. I dessa kurser visas på vad som är möjligt och hur man gör detta på ett enkelt sätt. Du kanske vill göra mera än vad du gör idag.
Profox är ute runt om i landet och träffar många företagare, som behöver hjälp med att komma vidare med diskussioner om företagande, att utveckla sitt företag, skisser, kalkyler, materialval, myndighetskontakter, egenkontrollprogram, HACCP-planer osv.
Profox har jobbat med livsmedelsfrågor i mer än 30 år och HACCP i mer än 25 år.
Profox har utbildat flera tusen personer och haft rådgivning för många hundra företag.
Utbildning
Rådgivning
Rådgivning
Livsmedelstillverkare
© Profox, Per Nilsson