Profox Protection for Food Quality and Safety

Lagar och regler

Profox utbildar i

 

- Livsmedelssäkerhet

- Livsmedelshygien

- HACCP

- Lagar och regler,

- Märkning

- Kommunikation

Utbildningarna kan kombineras. Fråga även om andra utbildningar.

Lär dig mera om lagar och regler. Skräddarsy kursen själv. Du kan få hjälp med detta. Förslag på innehåll:

- Hur är livsmedelslagarna uppbyggda?

- Skillnaden mellan olika lagar

- Vad innehåller de olika lagarna?

- Vägledningar och branschriktlinjer

- Vilka krav kan ställas?

- Hur kan tolkningen förenklas?

- Vad är skillnaden mellan rapporter och

    beslut?

- Hur kan beslut överklagas och vad innebär

    det?

- Faktabakgrund till olika lagtexter

- Vilka krav ställs på en livsmedelslokal

- Vad säger livsmedelslagen om

    livsmedelskontrollen?

 

Lämplig kurstid: 3 - 6 timmar (även andra alternativ kan vara aktuella)

 

Workshop kan ordnas där deltagarna jobbar med sina egna etiketter.

 

Pris på begäran! Offert skickas!

 

Kontakt!