Profox Protection for Food Quality and Safety
Kommunikation
Rapport
Rapporten "Det Goda
Mötet" handlar
positiva exempel från
livsmedelskontrollen.
Den skrev jag 2012 åt
Landsbygdsdepart-
ementet. Klicka på
bilden.
Lär dig mera om hur möten mellan företagare och inspektörer fungerar. Skräddarsy kursen själv. Du kan få hjälp med detta. Förslag på innehåll:
- Vad innebär livsmedelskontroll och hur ska
den gå till?
- Vad säger livsmedelslagstiftningen om
kontroller?
- Skillnaden mellan revision och inspektion
- Första kontakten vid kontrollen
- Hur bör kontrollen genomföras?
- Avslutande möte
- Rapporten och dess utseende
- Varför blir det fel ibland och vad gör man åt
det?
- Beslut och överklagande
- Rättigheter för myndigheten och för
företagaren
Lämplig kurstid: 3 - 6 timmar (även andra alternativ kan vara aktuella)
Denna kurs kan vara både för företagare och för inspektörer.
Pris på begäran! Offert skickas!
Utbildning
Rådgivning
Rådgivning
Livsmedelstillverkare
© Profox, Per Nilsson