Profox Protection for Food Quality and Safety
Bageri
Rådgivning/konsulthjälp
Profox har erfarenhet från andra områden också. Ring och fråga.
Bygga nytt eller ändra
Lagarna om bagerier är mycket flexibla. Det ger mycket goda möjligheter när du vill bygga nytt eller bygga om. Ska du gå in i lokaler som redan finns kan man ofta kompromissa. Hur skapar du enkla, effektiva lokaler som kostar så lite som möjligt.
Vad får man göra i bageriet?
I bageriet kan du baka, göra semlor, konditorivaror, sallader, smörgåsar mm i samma lokal och på samma arbetsytor. Du kan även diska från serveringen i samma lokal.
Märkning av livsmedel
Gör du utskick av förpackade bröd, kolla upp om du verkligen behöver märka förpackningarna. Det finns en del undantag. Kolla vidare om märkning. Har du en servering, glöm inte att det ska finnas en skylt med "Fråga oss om allergener".
Utbildning
Rådgivning
Rådgivning
Livsmedelstillverkare
© Profox, Per Nilsson