Profox Protection for Food Quality and Safety
Livsmedelssäkerhet och livsmedelshygien
Lär dig mera om livsmedelssäkerhet och livsmedelshygien. Skräddarsy kursen själv. Du kan få hjälp med detta. Förslag på innehåll:
- Vad är livsmedelssäkerhet?
- Vad finns det för typer av faror?
- Hur man gör med allergener
- Mikrobiologiska faror, bakterier, virus,
parasiter
- Hygieniska rutiner, rengöring, temperaturer,
skadedjur, spårbarhet, mottagning,
personlig hygien mm
- Vad händer vid en matförgiftning?
- Dricksvatten
- Enkla rutiner vid beredning av livsmedel
- Egenkontrollen
- Vad innebär en livsmedelskontroll?
- Myndigheters beslut och överklaganden
Lämplig kurstid: 3 - 6 timmar (även andra alternativ kan vara aktuella)
Workshop kan ordnas där deltagarna jobbar med sina egna etiketter.
Pris på begäran! Offert skickas!
© Profox, Per Nilsson
Utbildning
Rådgivning
Rådgivning
Livsmedelstillverkare