Profox Protection for Food Quality and Safety

Kommunikation

Rapport

 

Rapporten "Det Goda

Mötet" handlar

positiva exempel från

livsmedelskontrollen.

Den skrev jag 2012 åt

Landsbygdsdepart-

ementet. Klicka på

bilden.

Lär dig mera om hur möten mellan företagare och inspektörer fungerar. Skräddarsy kursen själv. Du kan få hjälp med detta. Förslag på innehåll:

- Vad innebär livsmedelskontroll och hur ska

   den gå till?

- Vad säger livsmedelslagstiftningen om

   kontroller?

- Skillnaden mellan revision och inspektion

- Första kontakten vid kontrollen

- Hur bör kontrollen genomföras?

- Avslutande möte

- Rapporten och dess utseende

- Varför blir det fel ibland och vad gör man åt

   det?

- Beslut och överklagande

- Rättigheter för myndigheten och för

   företagaren

 

Lämplig kurstid: 3 - 6 timmar (även andra alternativ kan vara aktuella)

 

Denna kurs kan vara både för företagare och för inspektörer.

 

Pris på begäran! Offert skickas!

 

Kontakt!