Profox Protection for Food Quality and Safety

Kommunikation

Rapport

Rapporten "Det Goda Mötet" handlar positiva exempel från livsmedels-kontrollen. Den skrev jag 2012 åt Landsbygdsde-partementet. Klicka på bilden.

Lär dig om möten mellan företagare och inspektörer. Skräddarsy kursen själv eller få hjälp. Förslag på innehåll:

- Vad innebär livsmedelskontroll och hur ska

   den gå till?

- Vad säger livsmedelslagstiftningen om

   kontroller?

- Skillnaden mellan revision och inspektion

- Första kontakten vid kontrollen

- Hur bör kontrollen genomföras?

- Avslutande möte

- Rapporten och dess utseende

- Varför blir det fel ibland och vad gör man då?

- Beslut och överklagande

- Rättigheter för myndigheten och för

   företagaren

 

Lämplig kurstid: 3 - 6 timmar (även andra alternativ finns)

 

Kurs för både företagare och för inspektörer.

 

Pris på begäran! Offert skickas!