Profox Protection for Food Quality and Safety
Kommunikation
Rapport
Rapporten "Det Goda Mötet" handlar positiva exempel från livsmedels-kontrollen. Den skrev jag 2012 åt Landsbygdsde-partementet. Klicka på bilden.
Lär dig om möten mellan företagare och inspektörer. Skräddarsy kursen själv eller få hjälp. Förslag på innehåll:
- Vad innebär livsmedelskontroll och hur ska
den gå till?
- Vad säger livsmedelslagstiftningen om
kontroller?
- Skillnaden mellan revision och inspektion
- Första kontakten vid kontrollen
- Hur bör kontrollen genomföras?
- Avslutande möte
- Rapporten och dess utseende
- Varför blir det fel ibland och vad gör man då?
- Beslut och överklagande
- Rättigheter för myndigheten och för
företagaren
Lämplig kurstid: 3 - 6 timmar (även andra alternativ finns)
Kurs för både företagare och för inspektörer.
Pris på begäran! Offert skickas!
Utbildning
Rådgivning
© Profox, Per Nilsson
Rådgivning
Livsmedelstillverkare