Profox Protection for Food Quality and Safety

Bageri

Rådgivning/konsulthjälp

- Livsmedelstillverkare

- Lagar och regler

- Information och märkning

- Dricksvatten

- Restauranger

- Offentliga kök

Profox har erfarenhet från andra områden också. Ring och fråga.

Livsmedelstillverkare

 

Profox har mångårig erfarenhet från livsmedelsbranschen.

- Kött och slakt

- Mejeri

- Grönsaker och bär

- Bageri

- Fisk och fiskprodukter

- Ägg

Bygga nytt eller ändra

 

Lagarna om bagerier är mycket flexibla. Det ger mycket goda möjligheter när du vill bygga nytt eller bygga om. Ska du gå in i lokaler som redan finns kan man ofta kompromissa. Hur skapar du enkla, effektiva lokaler som kostar så lite som möjligt.

Vad får man göra i bageriet?

 

I bageriet kan du baka, göra semlor, konditorivaror, sallader, smörgåsar mm i samma lokal och på samma arbetsytor. Du kan även diska från serveringen i samma lokal.

Märkning av livsmedel

 

Gör du utskick av förpackade bröd, kolla upp om du verkligen behöver märka förpackningarna. Det finns en del undantag. Kolla vidare om märkning. Har du en servering, glöm inte att det ska finnas en skylt med "Fråga oss om allergener".